Jak na to, 25. 1. 2023

Foto: Shutterstock

Hranaté prsty, hodně, nebo naopak málo čar. Jak podle ruky poznáte osobnost? Jeden pohled stačí k tomu, abyste poznali, jestli se vámi někdo bude hádat či raději ustoupí.

Přidat na Seznam.cz

Už vám nic neunikne!
Přidejte si web na hlavní stránku Seznam.cz.

Chiromantie je v podstatě diagnostika z ruky. Chiromantici díky ní odhadují charakter či povahu člověka, a to už podle různých tvarů ruky. Ukažte tu svoji, nebo si k sobě nechte natáhnout ruku partnerovu. Tyhle indicie odhalují pravou osobnost jejího majitele!

Primivit

Ruka základní a trochu prostá, je krátká a svalnatá. Má tlusté, krátké a pevné prsty. Na dlani je obvykle méně čar, málokdy překročí číslo čtyři. „Nositel“ této ruky často jedná jako dítě, nedospěle. Nezná či nerespektuje společenská pravidla a normy.

Vytrvalec

Osoba, která je praktická, logicky uvažuje, často nemá kladný vztah k duchovnímu světu, ale na druhou stranu vyniká svojí houževnatostí, odolností a neutuchající silou potřebnou k uskutečnění svých plánů, se považuje za vytrvalce. Ten udělá všechno proto, aby dosáhl svých cílů. Čím víc čar má na dlani, tím víc tíhne k debatám a hádkám. Všechno se snaží utlouct pádnými argumenty.

Hádavec

Kromě vytrvalce má silný sklon ke konfliktům i hádavec. Jeho ruku charakterizují hranaté prsty. Bývá velmi konzervativní, je to ctitel tradic a zažitých zvyků, čemuž odpovídá i jeho leckdy přízemní myšlení. Nedokáže se uvolnit, nicméně ostatní si ho cení pro pilnost a spolehlivost. Lehce ho rozladí sebemenší maličkost.

Filosof

Jak už označení tohoto člověka napovídá, filosof je přemýšlivý a hloubavý. Má ruku s vystouplými klouby, která poukazuje na jeho náboženskou a liberální mysl. Nepatří mezi ty, kdo by se museli hádat, napětí a nesoulad řeší spíš sám v sobě.

Požitkář

Prsty jako kužele zdobí osobu náchylnou ke konfliktům. Požitkář si věci bere osobně a ve všem se příliš dlouho vrtá. Je lehké jej urazit nebo zesměšnit. Má-li malý palec a měkkou ruku, mění názory jako ponožky, bývá úzkostlivý a v běžném životě postrádá odvahu.

Snílek

Měkká ruka, samý dolíček, prsty spíš kónického charakteru. Snílka doprovází úzkost, často smyšlené a ničím nepodložené teorie, lenost, požitkářství i snílkovství. Není zlý, ale má svůj svět, který často nehodlá opustit.

Srdcař

Srdcař patří k nejvnímavějším jedincům. Má vyvinutou intuici, nezaskočí ho žádná situace. Jeho palec bývá silný a rovný. Ruka je jakoby proporcionálně symetrická, úměrná postavě. Počítat u něj můžete s pomocí, odolností i dobrou povahou. Tak co, sedí to?

Autorský článek

Autor článku: Ivana Koutná