Jak na to, 25. 9. 2023

Foto: Shutterstock

Pírko se může objevit kdekoli a kdykoli. Co znamená jeho bílá, černá či šedá barva? A které vám sděluje, že rozhodně nejste sami?

Přidat na Seznam.cz

Už vám nic neunikne!
Přidejte si web na hlavní stránku Seznam.cz.

Lidé, kteří na různých místech nacházejí peříčka, se dělí na dvě skupiny. Jedni je přecházejí bez povšimnutí, zatímco pro druhé je to znamení přímo mystické. Do jaké kategorie patříte vy? Buď jak buď, není náhoda, že se vám něco takového připletlo do cesty…

Zprávy pro ty, kteří chtějí číst

Mnoho světových kultur považuje ptačí pero za magický předmět, který svému nálezci přináší osobní sdělení. A dává to smysl. Pták jakožto posvátné stvoření se díky schopnosti létání může dotýkat samotných nebes. Právě „tam nahoru“ podle legend a pověr odnáší naše modlitby, přání a dokonce prý i duše zesnulých.

Peří jako takové se již odnepaměti dává do spojitosti s andělskou přítomností, podporou a vedením. A protože symbolizuje ono posvátné spojení s duchovním světem, je dobré mu rozumět. Právě s tím mohou pomoci jeho barvy. Jak se v nich naučit číst?

Bílá značí naději

Už naši předci věřili, že bílé peříčko je andělským poselstvím míru, ochrany, lásky a hlavně světla, které se brzy objeví i v té nejhlubší temnotě. Pokud se vám vlivem jakékoli náhody dostane do rukou, považujte to za skrytou šifru, která sděluje, že i když prožíváte těžké období, vše se v dobré obrátí. Rovněž naznačuje, že vaši ochránci s křídly intenzivně pracují na vašem očistění od negativních energií a zlých sil.

Černé se není třeba obávat

Ačkoli černé pero budí poněkud zlověstný dojem, nepředstavuje nic špatného. Právě naopak! I toto poselství lze chápat tak, že váš anděl strážný je v obraném režimu, aby od vás odvrátil zlé entity, jež se vás snaží okrást o víru a vitalitu. V některých případech černobílé peří poskytuje utvrzení, že na vás dohlíží milovaný člověk, který sice odešel na druhý břeh, ovšem stále bedlivě hlídá vaše kroky. Význam této zprávy však není omezen jen na duchovní sféru. Pírko temného odstínu totiž znázorňuje moudrost a znalost. Pokud ho spatříte, měli byste zůstat otevření všem možnostem.

Šedá vyžaduje rozvahu

Šedá barva se nachází mezi bílou a černou, což znamená, že reprezentuje rovnováhu mezi dvěma protichůdnými silami. Jinými slovy, odpověď na vaši otázku či problém nemusí být jednoznačné ano či ne, ale nachází se někde uprostřed. Zkuste tedy na vaši svízel pohlížet ze širší perspektivy, ideální řešení se co nevidět objeví!

Zdroj: The Meaning of White, Black, and Grey Feathers: A Message from the Divine

Štítky: horoskop

Autor článku: Andrea Veselá